Beginpagina

Algemeen

Webshop

Handige tips

Afspraak maken

Foto's

Links

E-mail

        
 
Wie ben ik?Over de SalonVachtsoorten

 

Elke hond kan in principe naar de hondenkapsalon, zowel rashonden als rasloze honden.
Ook kortharige honden kunnen behandeld worden wanneer ze bv overmatig verharen.
De huid en vacht is voor een hond heel belangrijk
Een slecht verzorgde vacht en veel haar, kunnen
verviltingen veroorzaken, waardoor de huid niet meer kan ademen.
Klitten en parasieten zijn ook een ware plaag voor iedere hond en vacht.
Wanneer een hond gezond is, is dit aan zijn vacht te zien. De vacht is de spiegel van zijn gezondheid. De vachtverzorging van uw hond is dan ook heel belangrijk. Wanneer u hiermee vroeg begint zal de hond dit als iets prettigs ervaren.
Wanneer u uw hond niet op tijd laat trimmen, loopt u risico op huidproblemen bij uw hond. Ook in de winter kunt u uw hond laten trimmen. Bij een lange vacht duurt het immers langer voordat hij droog is dan bij een korte vacht, en vocht is voor een hond slechter dan kou.
We kunnen in de winter altijd de vacht iets langer laten dan normaal. Wanneer u uw hond in de winter niet laat trimmen, dan is de overgang wanneer hij wel weer gedaan wordt erg groot. Een bezoekje van uw hond aan de hondenkapsalon is een luxe verwenpartij. Hij wordt tijdens een behandeling verwend, en ziet er na afloop weer prima uit.

In mijn salon zijn ook vachtverzorgende producten voor uw hond te verkrijgen zoals shampoos en conditioners voor verschillende vachtsoorten, vachtkleuren en vachtcondities, lekkere parfums en lotions, oog en oorreinigers en producten voor verschillende soorten huidaandoeningen.
Ook kunt u bij mij verschillende soorten borstels en kammen verkrijgen en producten om uw hond te ontdoen van lastig ongedierte zoals vlooien en teken.
Ik geef u deskundig advies over het juiste product voor uw hond.